| IN OPTIE | Rustig gelegen woning met 3 slpk in centrum Nederbrakel

Nederstenkouter 21, 9660 Brakel
3
150

295.000

Meer info over dit pand

Compromis in opmaak!

Welkom in deze goed onderhouden gezinswoning, gelegen in het hart van Brakel!

Deze ideale woning biedt alles wat een modern gezin zich maar kan wensen. Met 150 m² bewoonbare oppervlakte (garage en veranda niet meegerekend) geniet u van ruimte en comfort in een rustige, kindvriendelijke wijk.

Op het gelijkvloers komt men binnen via de inkomhal waar de trap naar verdiep 1 is, een apart toilet alsook de toegang naar de leefruimte. De leefruimte en de eetkamer sluiten mooi bij elkaar aan in één grote ruimte die uitgeeft op de tuin en/of het terras met daartussen een veranda. Vanuit de eetkamer is er toegang naar de keuken die volledig is uitgerust. Aansluitend aan de keuken is er nog een handige bergruimte + toegang naar de inpandige garage met automatische sectionaalpoort.

Op verdiep zijn 3 slaapkamers voorzien alsook de badkamer. Via een stevige zoldertrap is er toegang naar de geïsoleerde zolder.

De tuin is van een mooie oppervlakte voor een gezinswoning met centrumlocatie en is bovendien volledig aangelegd, voorzien van 2 tuinhuisjes en is ideaal georiënteerd (namelijk zowel zuidoost als zuidwest).

De woning is uitgerust met duurzaam PVC schrijnwerk en automatische rolluiken, die niet alleen zorgen voor een optimale isolatie, maar ook voor gemak in uw dagelijkse leven. U kunt zich zo helemaal focussen op het genieten van uw nieuwe thuis.

Alhoewel een aantal zaken zoals de keuken en de badkamer een opfrissing kunnen gebruiken, werkt alles nog naar behoren en heeft deze woning daardoor een instapklaar karakter. Deze woning heeft geen renovatieverplichting, waardoor u zonder enige druk -indien gewenst- de woning kan opfrissen naar eigen smaak maar vooral op eigen tempo.

Gelegen in het centrum van (Neder)Brakel, heeft u alles binnen handbereik. Van scholen tot winkels, alles is op wandelafstand. De ruime en afgesloten tuin biedt een veilige speelplek voor kinderen of huisdieren en is perfect voor gezellige barbecues met vrienden en familie.

Aantal slaapkamers

3

Grondoppervlakte

734

Bewoonbare oppervlakte

150

Tuin

Ja

Bouwjaar

EPC

228 kWh/m² jaar (C-label) – Geen renovatieverplichting

Stedenbouwkundige vergunning ontvangen

Ja

Verkavelingsvergunning

Ja

Voorkooprecht mogelijk

Neen

Dagvaarding voor inbreuk op de stedenbouwkundige voorschriften

Neen
Risicozone voor overstromingen
Neen
Watertoets – Perceelscore
A

Watertoets – Gebouwscore

A

Meest recente stedenbouwkundige bestemming met benaming van het plannenregister

Woonuitbreidingsgebied

Andere panden te koop

289.000
Baarstraat 56 bus 102, 9700 Oudenaarde
2
85

400.000
Koningin Astridlaan 130, 2800 Mechelen
4
245